iPhone 14 hoesje met naam

Op zoek naar het perfect persoonlijke hoesje voor de iPhone 14? Of misschien naar een uniek cadeau voor een vriend? Dan is dit persoonlijke iPhone 14 hoesje met naam volledig geschikt.

Het beschermd je telefoon uitstekend en ziet er ook nog een goed uit. Daarnaast zul je ook nooit het zelfde hoesje hebben als iemand anders doordat je er een eigen tekst, naam, datum op wat dan ook op kan zetten!

iPhone 14 met walnoothoesje

Hoe werkt het graveren?

in de product configurator kan je jouw naam doorgeven aan ons en kiezen uit drie verschillende lettertypes. Zodra je de bestelling hebt afgerond gaan wij aan de slag om jouw iPhone 14 hoesje met naam te maken. Wij doen dit aan de hand van een lasergraveer machine dit brand jouw naam in de iPhone 14 case en zo komt jouw naam in het hout te staan.

Wat kan ik allemaal graveren?

Naast je naam kan je er ook voor kiezen om een {logo} of andere tekst in het hout te laseren. Zo kan je bijvoorbeeld de datum waarop je een relatie hebt gekregen graveren of een totaal andere persoonlijke gebeurtenis. Dit zorgt ervoor dat je altijd een persoonlijk cadeau hebt waar mensen echt blij mee zijn!

Ontdek het iphone 14 hoesje met naam!