Telefoonhoesje met logo

Wil je een telefoonhoesje met logo ontwerpen voor je bedrijf of ben je van plan iemand een persoonlijk cadeau te geven? Bij Laserhoesje kan het allemaal. Er is zowel per stuk als in bulk te bestellen mocht je bijvoorbeeld alle zakelijke telefoons een telefoonhoesje met logo willen geven. Voor Bulk orders kan je mailen naar contact@laserhoesje.nl.

Unieke manier om je huisstijl te voeren

Door een telefoonhoesje met je bedrijfslogo te dragen laat je de buitenwereld op een nieuwe manier kennismaken met je bedrijf wat regelmatig kan zorgen voor leuke gesprekken. Wij horen vaak dat mensen er erg leuk op kunnen reageren wat perfect kan zijn om te netwerken.

Hoe maken wij jouw telefoonhoesje met logo?

Als onze personalisaties worden gedaan met een laser graveermachine. Deze machine brand met een hete laser je bedrijfslogo in het houten hoesje waardoor je case een natuurlijk look blijft behouden. Naast een logo kan je ook kiezen voor een persoonlijke tekst, initialen, illustratie of iets anders.

Waar moet ik op letten

Zodra je een telefoonhoesje met logo wilt gaan ontwerpen is het van belang dat je kritisch gaat kijken naar je logo. Heb je een heel gedetailleerd logo met veel contrast, dan werkt het namelijk niet altijd even goed om deze op het telefoon case te graveren. Twijfel je of het mooi wordt tijdens het graveren mail dan vrijblijvend naar contact@laserhoesje.nl en wij beoordelen je logo.

Alles over bulk orders

Wil je voor bijvoorbeeld je bedrijf of als cadeau voor je personeel meerder hoesje met logo bestellen? Dan kan dat zeker. Er zijn een paar dingen die je moet weten als het gaat om een bulk order (5 cases of meer). Ten eerste gaan bulk orders niet via de webshop maar via een aanvraag naar het volgende e-mailadres: contact@laserhoesje.nl vermeld in het onderwerp dat het om een bulk order gaat. Ten tweede gelden er andere prijzen:

5 – 10 cases €22,50
10 – 20 cases €18,50
20 + €16,-

Als laatst de verzendtijd, houdt rekening met 10 werkdagen. Zowel iPhone als Samsung modellen is mogelijk andere modellen eventueel op aanvraag.

telefoon hoesje met logo