Telefoonhoesje met naam

Op zoek naar een leuk telefoonhoesje met je naam erop of wellicht als cadeau voor iemand anders? Bij Laserhoesje bieden we het aan. Wij hebben een houten telefoonhoesje die volledig te personaliseren zijn. Zo kan je bijvoorbeeld je voornaam of achternaam erop zetten. Veel mensen kiezen er ook voor om alleen de initialen van zijn naam erop te zetten. Dit is natuurlijk ook mogelijk.

Waar moet ik op letten bij het personaliseren?

Als je aan de slag gaat om een telefoonhoesje met naam te maken is het belangrijk dat je zorgt dat tekst niet te lang wordt. Normaal gesproken wordt de persoonlijke gravering namelijk onderaan het telefoonhoesje gegraveerd. Zet je daar dan een lange voor- en achternaam neer dan worden de letters zeer klein. Wil je het liever op een andere manier op het hoesje geplaatst hebben? Geef dit dan aan in de laatste configuratie stap.

Voor welke merken is jullie hoesje met naam beschikbaar?

Op dit moment is het persoonlijke hoesje met naam alleen beschikbaar voor de Apple iPhone echter kan dit in de toekomst veranderen. Hou daarom onze website in de gaten om up to date te blijven. Van Apple hebben wij alle modellen. Klik hier direct door naar het model wat je wilt hebben. iPhone 14 serie, iPhone 13 serie, iPhone 12 serie, iPhone 11 serie, iPhone X(S) serie, iPhone SE Serie en oudere modellen.

Materiaal voor het telefoonhoesje met naam

Voor onze cases is gekozen voor drie verschillende houtsoorten namelijk: bamboe, walnoot en palissander. Alle drie de soorten hebben hun eigen kenmerken en geven een eigen look. Wat ze alle drie wel delen is dat het gemaakt is van een sterke houtsoort waardoor je hoesje met naam lang mooi blijft. Pas wel op dat het hier gaat om een natuurproduct, hierdoor kunnen product afbeeldingen afwijken.

De perfect toevoeging op jouw stijl

Ben je een natuur liefhebber of ga je liever voor business casual? De iPhone cases met naam passen er perfect bij. Door de drie verschillende soorten heb je altijd een optie die de perfecte fit heeft met jouw leven.

Het persoonlijk hoesje die ook nog bescherming biedt

Het telefoonhoesje met naam is naast mooi en persoonlijk ook nog eens een uitstekende beschermer van je toestel. De case zit rondom je gehele iPhone en beschermd zelfs het glas grotendeels vanwege de bumper die rondom het randje zit. Zo’n zelfde soort bumper zit ook rondom te camera lens bij de nieuwere modellen zodat als jij je telefoon neerlegt de lens nooit in contact komt met de oppervlakte. Wil je naast de case met naam extra bescherming? Dan bieden wij ook een lijn aan met glazen screenprotectors die de bescherming volledig afmaakt.

telefoonhoesje met naam