Houten hoesje iPhone

Geef je iPhone een natuurlijke uitstraling met de houten hoesjes van Laserhoesje. De cases kunnen gepersonaliseerd worden door een gratis lasergravering. Dit betekent dat je zelf je ontwerp kan bepalen. Zo kan je bijvoorbeeld op je houten iPhone case: je naam, logo, een persoonlijke tekst of een illustratie graveren. Op de product pagina kan je makkelijk slechteren of je een tekst of een illustratie wilt laten graveren. Kies je voor een tekst dan heb je keuzen uit drie verschillende lettertypes. Kies een van onze houten iPhone cases uit en ontdek zelf hoe je hem persoonlijk maakt.

Waar op het houten hoesje komt de lasergravering?

Standaard komt jouw ontwerp (tekst, illustratie, etc) op de plek van ons logo te staan. Heb je het ontwerp liever ergens anders op het houten hoesje geef dit dan door in de laatste stap van het ontwerpproces. Er is keuzen uit verschillende soorten houtsoorten, zo kan je kiezen voor walnoten hout, duurzaam bamboe of rose wood.

De perfecte bescherming

Onze iPhone hoesjes van hout bieden de perfecte bescherming van jouw toestel. De cases hebben rondom een stevige silicone rand die je iPhone beschermd tegen alle vormen van impact. Aan de zijkanten zitten ook extra griplaagjes zodat je hem minder snel laat vallen en makkelijk indruk baren knoppen. Je scherm wordt ook bescherm doordat de rand van de case een stukje uitsteekt. De bescherming van je scherm kan je helemaal compleet maken door middel van onze screenprotectors.

Levering van de houten iPhone cases

Via PostNL worden de houten iPhone hoesjes zo snel mogelijk verzonden. Standaard levertijd is 1-2 werkdagen en er zijn geen verzendkosten aanwezig op een verzending boven de 20 euro.

Modellen iPhone hoesjes hout

Wij bieden voor de volgende modellen cases aan:
iPhone 14, iPhone 14 Max/ Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 7/ 8, iPhone 7/ 8 plus, iPhone SE (2020 & 2022)

Hoe gaat het personaliseren?

Wanneer je op Laserhoesje een mooie case hebt gevonden kan je deze op de product pagina personaliseren. In de configurator kies je uit de soort gravering die je wilt: tekst of een illustratie, logo of ander design. Kies je voor tekst dan wordt er vervolgens gevraagd om een keuze te maken uit drie verschillende lettertypes. Kies je voor een illustratie, logo, telefoonhoesje met naam of ander design dan komt er een upload veld waar je een bestand kan uploaden. De volgende stappen in het proces spreken voor zich. Heb je het houten hoesje gepersonaliseerd voeg hem dan toe aan je winkelwagentje om het proces af te ronden.

Hoe werkt het graveren?

Bekijk de video:

Wij maken onze hoesjes met een laser graveer machine. Deze machine brand met een hete laser het design naar keuzen in de houten case. Hiernaast is een korte video te zien waarin we een houten hoesje graveren.

ipone 14 hoesje rosewood

iPhone 14 case

De nieuwste toevoeging van de Apple iPhone familie is de iPhone 14 serie en natuurlijk hebben wij de houten hoesjes voor dit model al beschikbaar. Dus kan je iemand met dit toestel of heb je er zelf een? Bekijk dan ons product in drie verschillende hout soorten. Natuurlijk zijn deze cases ook volledig te personaliseren door bijvoorbeeld je naam op het hoesje te zetten.

iPhone 13

De iPhone 13 serie is een prachtige lijn waar vooral de camera een grote update heeft gekregen in vergelijk tot de voorganger. Zo maak je de mooiste foto’s en schiet je professionele video’s. In deze line-up is de camera lens weer wat groter geworden waardoor de cases van de voorganger niet op dit toestel passen. Wil je meer weten over de houten hoesjes voor de iPhone 13 klik dan verder.

iPhone 12

De iPhone 12 heeft een prachtige line-up aan toestellen. Het had voor het eerste een kleiner toestel naast de SE die een stuk meer kracht heeft. De Pro modellen van de serie zijn weer uitstekend en we zien voor het eerst MagSafe. Op zoek naar een case voor de 12 serie? Bekijk dan onze product pagina.

iPhone 11

Na twee jaar een beetje dezelfde telefoon te hebben met de X/ XS kwam Apple met iets nieuws, namelijk de iPhone 11. De normale iPhone 11 werd het goedkopere model en is enorm populair geworden en de Pro werd de nieuwe standaard voor mensen die het meest uit hun toestel willen halen. Bescherming nodig voor dit model? Ontdek dan de iPhone 11 serie.

iPhone X / XS

Dit toestel heeft de meeste innovatie gehad sinds een flink aantal jaar. De Touch ID verdween en we kregen er Face ID voor terug. De behuizing werd volledig anders en de camera werd enorm goed. Bescherm dit toestel goed met een goed en persoonlijk hoesje.