Houten Hoesje iPhone 15 Serie

28,50

  • Gratis Logo, tekst, initialen of een ontwerp gegraveerd

  • Geen verzendkosten (vanaf €20)

  • Snelle levering van 1 – 2 werkdagen

Houten telefoonhoesjes gratis te personaliseren met jouw naam, logo, illustratie of design!

Over het houten iPhone 15 telefoonhoesje

Ontdek de perfecte symbiose van bescherming, stijl, en personalisatie voor jouw iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, of iPhone 15 Pro Max met onze nieuw gelanceerde lijn van houten hoesjes. Deze collectie, speciaal ontwikkeld voor de nieuwste modellen uit de iPhone-serie, biedt niet alleen geavanceerde bescherming tegen de onvermijdelijke gevaren van het dagelijks leven zoals stoten, vallen en krassen, maar verrijkt je apparaat ook met een natuurlijke en persoonlijke flair. Elk hoesje uit deze reeks is een toonbeeld van vakmanschap, waarbij duurzaamheid en design samensmelten om jouw iPhone 15 te transformeren in een uniek accessoire. Kies voor een houten hoesje en omarm de uitstekende bescherming die het biedt, terwijl je geniet van de elegante en unieke uitstraling die jouw telefoon onderscheidt van de rest.

Waarom Kiezen voor een Houten Hoesje?

Een telefoon is een investering die bescherming verdient. Een houten hoesje voor je iPhone 15 biedt uitstekende bescherming tegen stoten, vallen, en krassen. Onze hoesjes zijn zorgvuldig ontworpen om de achterkant, zijkanten, en een groot deel van de voorkant van je toestel te beschermen. Bovendien geven ze je telefoon een unieke en elegante uitstraling.

Personaliseer Jouw iPhone telefoonhoesje

Bij Laserhoesje kun je je houten iPhone 15 hoesje naar wens personaliseren. Of je nu een persoonlijke boodschap, een logo, of een unieke illustratie wilt, onze geavanceerde lasergraveertechnologie maakt het mogelijk. Personaliseer je hoesje met een ontwerp dat jouw stijl weerspiegelt. Foto’s worden afgeraden vanwege het gebrek aan contrast, maar teksten, logo’s, en illustraties komen prachtig tot hun recht.

Hoe Personaliseer Je Jouw Hoesje?

Het personaliseren van je houten iPhone 15 hoesje is eenvoudig:

  1. Kies uit onze selectie van houten hoesjes voor de iPhone 15 serie.
  2. Selecteer het model van je telefoon.
  3. Kies het type personalisatie: tekst, illustratie, logo, of design.
  4. Kies bij tekst het gewenste lettertype.
  5. Voeg het product toe aan je winkelwagentje. En voilà, je hebt een uniek houten hoesje!

Verschillende Soorten Hout

Onze houten iPhone 15 hoesjes zijn beschikbaar in drie prachtige houtsoorten: walnoothout, esdoornhout, en palissander (rosewood). Elk met een unieke esthetiek. Walnoothout staat bekend om zijn donkere, rijke uitstraling, terwijl esdoornhout een lichte, duurzame look biedt. Palissanderhout valt op door zijn mooie rode tinten en structuur, waardoor elk hoesje uniek is.

Extra Bescherming bij Vallen

Onze houten hoesjes bieden niet alleen een unieke uitstraling maar ook extra bescherming. De speciale grip aan de zijkanten vermindert de kans dat je iPhone 15 uit je handen glipt. Bovendien bedekt een deel van het hoesje de rand van het glas, wat zorgt voor extra bescherming tegen schade.

Compatibel met Screenprotectors

Voor optimale bescherming raden we aan om ook een screenprotector voor de iPhone 15 serie te gebruiken. Dit beschermt het glas tegen krassen van zand of vuil dat in je zakken of tas kan zitten. Onze hoesjes zijn ontworpen om compatibel te zijn met screenprotectors, waardoor je telefoon rondom beschermd is.

Kies je hout soort

Esdoorn, palissander, Walnoot

Kies je iPhone model

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houten Hoesje iPhone 15 Serie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Titel