Retourbeleid laserhoesje

Laserhoesje staat achter haar producten en de kwaliteit hiervan. Daarnaast leveren we goede afbeeldingen en omschrijvingen van de producten zodat de koper goed geïnformeerd is. Vanwege deze redenen zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Je hebt recht om je product tot 14 dagen na bestellen te retourneren zonder enige reden. Echter geldt dit bij Laserhoesje alleen op producten die niet met een persoonlijk design gegraveerd zijn. Een lasergravering valt namelijk onder maatwerk waardoor het standaard herroepingsrecht vervalt.

Heb je geen persoonlijke lasergravering dan kan je de retour van het product aanmelden via ons contactformulier. Bij ontvangst van het geretourneerde product (het liefste in originele verpakkingen) ontvangt je binnen 48 uur het geld terug op je rekening.

Lees meer over ons retourbeleid in artikel 5 van onze algemene voorwaarden.

Retourneren in 3 makkelijke stappen

  1. Via het contact formulier contact opnemen met Laserhoesje, waarbij we graag je ordernummer en de producten die je wilt retourneren ontvangen.
  2. Met de gegevens die je krijgt uit de e-mail van ons kan je zelf een retour aanvragen. Deze zending is op eigen risico waardoor we aanraden een post bedrijf te kiezen met Track & Trace code.
  3. Als wij de goederen ontvangen (het liefst in originele verpakking) krijg je het geld binnen 48 uur teruggestort